Vakantie

Vorige
Volgende

Ik ga graag op vakantie. Lekker met het gezin dingen doen en zien. We hebben altijd al veel gedaan. Het is nu iets (zeg maar veel) passiever dan vroeger, maar dat mag de pret niet drukken. Terug komen van vakantie is minder prettig.

Mei 1999

Weer terug van vakantie in Denemarken achter mijn vertrouwde pc. Niet dat ik hem gemist heb op vakantie hoor, daarvoor was het veel te gezellig (hoewel ik daar mondeling niet veel aan bijdraag, geniet ik enorm). Denemarken was prima op de terugreis na (hoofdpijn en misselijk).

En dan breekt de onzekere periode aan; wat zal ik thuis nog kunnen? Naar de wc? Gaat, behalve mijn broek ophijsen. Weer gewoon zelf eten (in Denemarken was er geen goede lepel)? Dat gaat redelijk. Maar op dinsdag maak ik een val op mijn zijhoofd en heb waarschijnlijk een lichte hersenschudding. Hoofdpijn, misselijk en heel onzeker. Later krijg ik last van hooikoorts, veel niezen en snot. Een rare hoofdpijn ontwikkelt zich als ik slaap, ik zal toch geen tekort aan adem hebben? Maar ik voel heel sterk dat ik er weinig bij kan hebben. Hoofdpijn, misselijk of snot maakt het leven een stuk minder aangenaam en relativeert het zeer. Toch doe ik nog veel: homepage afmaken, stad in, tuinplanten kopen, naar Annemiek, maar alles met veel meer onzekerheid.

Augustus 1999

Verder het leukere nieuws; we hebben een prima vakantie achter de rug in zeeland en Duitsland met veel familie en vrienden, wat dat betreft hebben we fijne vrienden en Familieleden.

Alleen is terugkomen van vakantie een ramp. Ik ben dan helemaal van slag. Moet weer erg wennen aan het in huis zijn en het niet meer automatisch een gezamenlijk dagprogramma hebben. En alles lijkt dan weer veel slechter te gaan.

Vorige
Volgende